LAS KARAMBA

Image
9 de juliol 21h
Exterior Espai La Pineda
Sant Gregori
Karamba es va fundar el 2018 en el si dels carrers de Barcelona, entre el caos, el trànsit, la ciutat i l'estrès, amb la necessitat d'adquirir forces, combatre pors i canviar la manera de viure. Va néixer de l'empatia entre set històries de vida. Històries de migracions, herències musicals, i maternitats subversives i diverses, amb la intenció de perseguir somnis, experimentar el potencial i la sensibilitat, de reivindicar el paper de la dona.
És una barreja multicultural entre Veneçuela, Cuba, Catalunya, França i Argentina. Una banda que dona lloc a un estil on es fusiona el so, el txa-txa-txa, la salsa i la timba, amb el rap, i la música urbana, per crear un color nou, especial, contagiós i poderós. Pensaments units pel desig de projectar contingut que creu consciència en oients, que impulsi noves generacions, i alhora pugui contagiar d'alegria i il·lusió tot el públic.
Les Karamba és la veu de totes aquelles dones que van callar, que van estar a l'ombra, que van lluitar soles, al llarg de la història de la música, i que avui tenen molt per explicar.