CAÏM RIBA

Image
1 de juliol 21h
Parc de la Cooperativa
Sarrià de Ter
Llunes de Plutó (RGB Suports 2021) és un dic alegre i ple de positivitat. Quan el va començar a compondre, s'encaminava a tenir un caràcter més intens i profund, però les necessitats del seu moment vital i la inesperada visita de la pandèmia global el van anar portant cap a un caràcter més fresc i despreocupat on es reforça el so més ric i electrònic que sempre l'ha acompanyat.
El nou treball discogràfic compta amb la veu de la Nadia Foutina, que contrasta molt bé amb la seva, i qui també l'acompanya en directe a l’ukelele i cors. Pol Cruells, músic amb qui ja fa temps que col·labora i comparteix escenaris, també forma part d'aquest nou projecte, que completa així la formació dels directes.
L'any 2019, Caïm Riba va haver de superar alguns moments complicats de salut i, com ens canta a Em sembla bé, mantenir sempre el bon temperament i la positivitat l'han ajudat a tirar endavant i a mantenir l'estabilitat emocional. Llunes de Plutó és la mostra d'aquesta fortalesa que aconsegueixen els músics amb l’art d'arribar a l'ànima de qui els escolta.